مواد لازم:
گوشت بره |
|
900 گرم |
پیاز |
|
600 گرم |
کره |
|
100 گرم |
گوجه فرنگی |
|
100 گرم |
آب |
|
4 فنجان |
دارچین |
|
یک قاشق چای خوری |
روغن |
|
به مقدار لازم |
نمک و فلفل |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه: ابتدا گوشت را چند دقیقه ای در دیگ سرخ کرده، بعد 3 فنجان آب روی آن ریخته و به مدت یک ساعت و نیم آن را می پزیم. بعد از این م دت باز یک فنجان آب اضافه کرده و سپس پیاز و دارچین را اضافه کرده و در آخر، وقتی که خوب پخته شد، گوجه فرنگی های پوست کنده را داخل دیگ ریخته تا پخته شود.