آشپزی
1397/04/21 09:22

آبگوشت ترکی

مواد لازم:

گوشت بره     900 گرم
پیاز    600 گرم 
کره    100 گرم 
گوجه فرنگی    100 گرم 
آب                         4 فنجان 
دارچین    یک قاشق چای خوری 
روغن    به مقدار لازم 
نمک و فلفل    به مقدار لازم 

طرز تهیه: ابتدا گوشت را چند دقیقه ای در دیگ سرخ کرده، بعد 3 فنجان آب روی آن ریخته و به مدت یک ساعت و نیم آن را می پزیم. بعد از این م دت باز یک فنجان آب اضافه کرده و سپس پیاز و دارچین را اضافه کرده و در آخر، وقتی که خوب پخته شد، گوجه فرنگی های پوست کنده را داخل دیگ ریخته تا پخته شود.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :